MILKO BASTIAENS

Ik ben Milko Bastiaens, met ruim 18 jaar ervaring als rij-instructeur voor zowel auto als motor, ben ik voor jou de beste keuze om zo prettig en snel mogelijk je rijbewijs te behalen. Ik werk als ZZP’er, dat wil zeggen dat ik geen personeel in mijn bedrijf heb. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een persoonlijke aanpak. Naast het bijhouden van mijn kennis in de rij-instructie heb ik cursussen gevolgd om mij te specialiseren in het omgaan met onder andere faalangst en ADD. Les geven geeft mij energie en dit zie je terug in de rijlessen, je bent bij mij verzekerd van prettige en leuke rijlessen.

 

– Milko Bastiaens –

Ford Fiësta | rijschool Geulle | rij-instructie Auto en Motor

RIJSCHOOL MILKO

Rijschool Milko | Auto en Motor rij-instructie | Geulle zuid-limburg

Rijschool Milko is opgericht in maart 2009 en bevindt zich in Geulle, Limburg. De rijlessen worden verzorgd in regio Maastricht, Meerssen, Eijsden.

De auto’s waarmee de rijlessen verzorgd worden zijn vanaf het begin al van opvallende aard geweest. In het begin werd er gereden met een groene Mazda 2, deze auto heeft zeven jaar dienst gedaan waarna hij vervangen is geworden door een lichtblauwe Ford Fiësta 1.0 ECOboost. Er is altijd bewust gekozen voor auto’s met benzinemotoren, het koppelingsgevoel bij een benzine auto is lastiger dan bij een diesel. Door gebruik te maken van dit verschil zijn de kandidaten beter voorbereid op het rijden in een, voor hen, vreemde auto.

Rijschool Milko wordt voortdurend verbeterd en vernieuwd, door te luisteren naar de feedback van de kandidaten en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen zorgen wij er voor dat wij altijd ‘Up to date’ zijn.

HET WAGENPARK

Rijschool Milko heeft één auto en twee motoren in het ‘wagenpark’. 

Voor de auto-rijlessen is gekozen voor een Ford Fiësta 1.0 ECO boost uit 2016, deze verrassend sportieve auto heeft 101 pk en 170 Nm koppel. Door te kiezen voor een benzine injectie motor in plaats van een Diesel kan het ‘koppelingsgevoel’ van de kandidaat verfijnder aangeleerd worden.

De honda CBf 600 uit 2011 valt onder de ‘Zware klasse’ motoren, ook wel klasse A genoemd. De Honda heeft 78 pk en 59 Nm koppel. Deze motoren staan bekend om hun uitstekende weggedrag en makkelijke omgang. Een ideale opstapmotor voor beginnende rijders. Dit maakt de CBF 600 een ideale motor voor rij-instructie.

Nieuwe kandidaten krijgen hun eerste rijles op de Kawasaki ER-5. Deze motor is lichter dan de Honda en heeft minder pk’s, tijdens de eerste rijlessen is dit wenselijk om eerst het gevoel van motorrijden langzaam op te bouwen. Zodra de kandidaat dit ‘gevoel’ begint te krijgen stapt hij/ zij over op de Honda.

Ford Fiesta Autorijles | rijschool milko | Geulle Zuid Limburg